schack

Spela schack på din surfplatta

schack

Med en surfplatta så kan du få riktigt fina schackspel. Du kan nämligen nå matcher online och då blir det roligare än att spela själv mot datorn. Det finns de som menar att schack är så utvecklande och bra att det borde finnas med som ämne på lärarutbildningen. Om du spelar flitigt så vet du att det här är sant. Din hjärna mår bra av den motion som den får av spelen och då är det verkligen inte dumt att kunna spela på surfplattan.

En bra padda kan du använda för många olika typer av spel. Den kan användas för casinospel såväl som för appar med pusselspel. På så vis så är den ett viktigt redskap för underhållning som du kan behöva för att orka med vardagen. Se till att du har en bra modell och att du har laddat den med schack och andra spel som du gillar skarpt!

Skärmen är tillräckligt stor

Många tror att surfplattans skärm inte är tillräckligt stor för att det ska bli roliga schackspel. Men så är det inte! Du kan lätt få fin layout på en helt vanlig padda. Det blir faktiskt bättre än då du spelar med en vanlig schackbräda. Inte ens spelen som använder sig av magnetism är lika täta som de som du får för din surfplatta. Reseschacken är inte lika smidiga som att spela på en skärm. Så enkelt är det.

Du kan ju till och med spela schack på din vanliga smartphone. Då kan du använda samma login och spel som du har på din padda. Schack är inte så dumt att ha i bakfickan då du kanske måste vänta på någon. Men tänk på att det blir mindre layout på en smartphone. Då är paddan ett bättre alternativ.

Håll koll på din utveckling

På surfplattan så blir det lättare att hålla koll på din utveckling. Detta oavsett om du använder en app som låter dig spela mot andra eller om du spelar ensam mot datorn. Efter varje spel så kan du se en förändring av din status. Om du blir bättre på spelen så kommer du att få svårare spel och du ser att du har ett bättre handicap. När du spelar mot andra spelare så kommer du att få motståndare som passar din nivå.

Det kan kännas så spännande att se hur du får nya motståndare som tillhör en grupp som anses som bättre spelare. Det här är något som gör att det är så kul att spela schack på surfplattan. Du blir ju stimulerad av att se att du faktiskt blir bättre. Det kommer du att bli om du väljer att spela med jämna mellanrum. Några minuter om dagen borde vara tillräckligt för att du ska se stadiga framsteg.

Spela en stund då och då

Tänk på att spela med jämna mellanrum om du vill bli bättre på schack. Det är lätt ordnat då du kommer åt spelen med din surfplatta. Du behöver ju inte spela när familj och vänner vill få din uppmärksamhet. Istället så kan du ta med dig paddan då du ska resa eller då du ändå sitter och väntar på din tandläkartid. Ingen kommer att klaga på att du spelar och att du får mer energi.

Privacy Policy